Alege Pacanele

Freaky Cowboys

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Freaky Cowboys

Joaca gratis pacanele Freaky Cowboys onlineAceasta este o alta continuare a seriei de jocuri de tip slot video gratuite din seria Games OS. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai bine concepute jocuri de pacanele gratuite din lume. De fapt, acest design si prezentarea acestui slot gratuit este suficient de puternic pentru a face chiar si un nepasionat de sloturi video sa sara chiar inauntru. Un set de personaje groaznice care sunt legate de alte seturi de caractere amuzante in alte jocuri slot video gratuite, pot fi vazute aici. Ele sunt nu numai hilare, ci si capabile sa va ofere premii care sunt de cele mai multe ori destul de bune pentru a va face visele sa devina realitate.

Joaca gratis pacanele Freaky Cowboys online

 

La fel ca si multe alte masini de pacanele gratuite de la Games OS, aceasta masina are de asemenea 5 linii si 30 de linii de plata care pot fi schimbate. Numarul de linii de plata per rotatie poate fi schimbat de la 1 la 30. Pretul liniei poate fi, de asemenea, schimbat de la 0.2 monede la 2 monede de la rotire la rotire. Modificarea acestor setari modifica de asemenea marimea pariului total intre 0,2 monede si 60 de monede.

Oricum, pentru a primi cele mai mari jackpoturi, trebuie sa joci slotul video cu pariuri mai mari. Sistemul de premiere este in mare parte dependent de castigurile obisnuite. Marimea premiului depinde de marimea pariului total si de tipul combinatiei de castiguri. In afara de asta, sistemul de premiere este sustinut si de sistemul bonus conectat la acest slot video gratuit. Exista si doua oferte bonus majore. Una este caracteristica wild obisnuita. Celalalt, bonusul bancar este cea mai interesanta caracteristica bonus. De fapt, este cel mai interesant mini-joc pe care l-am jucat recent. De asemenea, ofera o suma buna de bani de fiecare data cand o jucati.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele