Alege Pacanele

Frankie Dettori’s Magic 7

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Frankie Dettori’s Magic 7

Joaca gratis pacanele Frankie Dettori's Magic 7 onlineDaca esti tanar, este posibil sa nu iti amintesti ca Frankie Dettori a castigat 7 curse in turneul campionilor si Ascot, in 1966. Trebuie ca norocul sa fi fost de partea lui in ziua aceea. Vrei si tu sa ai parte de astfel de noroc? Din acest motiv Playtech a creat acest joc de aparat de tip slot cu aceasta tema. Este un joc de pacanele gratuit asemenator altor jocuri de cazino, pe care il poti juca de la birou sau de pe drum, pe telefon.

Joaca gratis pacanele Frankie Dettori’s Magic 7 online

Daca iti plac cursele de cai, ce alt loc mai potrivit ar exista pentru tine? Jocul poate fi jucat pe telefonul mobil, astfel ca versiunea este maimica, tocmai pentru a incapea pe ecran. Are 5 role si 25 de linii castigatoare, cu sanse reale de castig al jackpot-ului. Tot in acest joc ofera sanse mari de castig.

Grafica si efectele sonore din joc sunt decente. Dar nu ele sunt importante intr-o cursa de cai, nu-i asa? Jocul are numeroase caracteristici atractive. Aspectele moderne ale jocurilor nu se vor intalni in acest joc clasic, destinat jucatorilor ce apreciaza jocurile de pacanele traditionale. Este un joc de aparat de tip slot online cu pariuri ce variaza intre 0,25$/Euro si 125$/Euro pentru fiecare linie castigatoare. Acest lucru inseamna ca poti paria cel putin 0,01$ pe linie. Jocul este destinat atat jucatorilor ce apreciaza pariurile mari, cat si celor care apreciaza pariurile mici.

Exista 35 de rotiri gratuite ce pot fi castigate. Nu exista multiplicatoare, dar exista recompense mari. Exista doua runde bonus ce vor fi declansate de simbolul scatter al jocului. Pentru a afla care este simbolul scatter al jocului, trebuie sa verifici tabelul castigurilor unde vei gasi si informatii despre valoarea fiecarui simbol din joc. Caracteristica Pick Me este si ea disponibila.

No comments

Leave a Reply