Alege Pacanele

Fortune Teller

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fortune Teller

Joaca gratis pacanele Fortune Teller onlineCand incepeti sa jucati jocul de cazino online Fortune Teller, veti intalni o doamna incantatoare, care este in tagma tiganilor care ghicesc viitorul. Puteti alege pariul si apoi puteti merge pe butonul de pornire, astfel incat sa poata trata 8 carti de tarot care sunt cu fata in jos. Ar trebui sa te uiti la tabelul de plati pentru a vedea daca persoana a facut cele mai bune si mai bune carti pe care le poti obtine. Ar trebui sa alegeti doua carti si daca acestea sunt aceleasi, veti castiga. Premiul este asociat cu fiecare simbol al cardului. Un premiu de top va fi de 10.000 de ori si este posibil sa incepeti de la 0.10 pana la 10.00 pentru fiecare joc. Aceasta duce la jackpotul de peste 100.000.

Joaca gratis pacanele Fortune Teller online

 

Jocul de cazino arata bine animat si plin de culoare. Este posibil sa amestecati aceste carti in cazul in care doriti sa primiti ajutorul tuturor spiritelor intermediare si puteti obtine perechea norocoasa. Cand ati ales doua carti, trebuie sa fiti platit imediat daca faceti meciul castigator. Inainte de a incepe cu noul joc, va trebui sa alegeti o selectie anterioara care poate fi afisata in partea stanga sus a memorii detinatorilor locului.

Cum se joaca slotul video

Inainte de a incepe sa jucati acest slot video, trebuie sa decideti asupra bugetului si trebuie sa ramaneti pe el. Cand v-ati hotarat cu privire la buget, trebuie sa setati miza si sa incepeti sa jucati. Ca orice alt joc de cazino cu loz razuibil, castigul va fi adaugat simultan in cont.

No comments

Leave a Reply