Alege Pacanele

Fire Bird

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fire Bird

Joaca gratis pacanele Fire Bird onlineJoaca gratis pacanele Fire Bird onlineIn era antica, dragonii si pasarile ce scuipa foc erau considerate aducatoare de noroc. Chiar si astazi dragonii sunt considerati norocosi in orient. Asa ca de ce sa nu ai aceste simboluri de partea ta pe aparatul de slot? In jocul de pacanele „Fire Bird” te vei intalni cu Pasarile de foc ce te vor ajuta sa castigi. Acest joc de pacanele gratuit este creat de Wazdan, iar animatiile utilizate in joc sunt uimitoare. Fundalul rosu su galben sugereaza focul viu. Cu siguranta vei fi captivat inca de la inceput de acest joc.

Joaca gratis pacanele Fire Bird online

 

Acest joc are 3 role si 5 linii castigatoare. Flacarile din fundal creaza o atmosfera incinsa. Te pregateste si pentru premiile pe care le vei incasa. Simbolurile jocului sunt variate si includ fructe , cifra 7 si clopotei rosii.
In timpul jocului, jucatorul trebuie sa colecteze trei sau mai multe simboluri identice, afisate pe liniile castigatoare. Urmeaza regulile clasice ale jocuri de cazino de tip slot online. In acest joc trebuie sa afisezi simbolurile identice pe linii active, altfel nu vei putea incasa castigurile. Nu-ti face griji, jocul are numeroase simboluri ce te vor face castigator. Motivul pentru care trebuie sa utilizezi liniile castigatoare este faptul ca acestea contin praf de pusca. Pasarile de foc te vor ajuta sa castigi. Atunci cand se intampla sa castigi, pasarile vor anima si iti vor aduce premii. Caracteristicile speciale sunt putine, dar ofera castiguri mari si dese.

No comments

Leave a Reply