Alege Pacanele

Fiddle Dee Dough

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fiddle Dee Dough

Joaca gratis pacanele Fiddle Dee Dough onlineDezvoltatorii acestui joc de aparat de pacanele gratuit se pot inspira din aproape orice, dar anumite teme continua sa revina, iar una dintre acestea este folclorul irlandez. Fiddle Dee Dough slot machine este jocul de pacanele in care te vei intalni cu oale cu aur, spiridusi si curcubee.

Joaca gratis pacanele Fiddle Dee Dough online

„Fiddle Dee Dough slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care comenzile si rolele sunt discrete si lasa loc jucatorului sa admire fundalul jocului. Un urias curcubeu poate fi vazut pe un cer albastru de deasupra unei preerii pline de trifoi cu patru foi. Exista chiar si o palarie verde cu o oala plina cu aur la capatul curcubeului. Jocul este simplu si are reguli pe care le poti intui. Exista numai cateva butoane de comanda pe care trebuie sa le cunosti inainte de a invarti rolele aparatului de pacanele.

Simbolurile jocului

Jocul are 9 linii castigatoare si 3 role. De fiecare data cand o anumita combinatie de simboluri se afiseaza pe liniile castigatiare active, vei incasa un castig. Trebuie doar sa stabilesti pariul si liniile castigatoare active. Fiecare castig iti va acirda un mini joc din care vei primi recompense. Trebuie sa respecti instructiunile si a ai incredere in instinctele tale, deoarece daca te inseli, vei pierde. Valoarea castigului depnde de valoarea pariului plasat si de simbolurile cu care castigi. Poti activa si butonul auto play astfel incat vei putea invarti rolele fara intrerupere.

No comments

Leave a Reply