Alege Pacanele

Feline Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Feline Queen

Joaca gratis pacanele Feline Queen onlineFeline Queen este un joc de cazino cu 40 de linii de castig si cu 5 role. Pentru a reda jocul, jucatorul va trebui sa se potriveasca cu diferite simboluri pentru a castiga. Jocul acesta de pacanele are simboluri scatter si wild si are o runda generoasa care ofera rotiri gratuite.

Joaca gratis pacanele Feline Queen online

Inainte de a juca, ar trebui sa incepeti prin vizitarea tabelului de plata cu regulamentul de bord. Cu 40 de linii de castiguri gasite impreuna cu jocul, puteti lovi multe combinatii ca simboluri de potrivire. Cand te uiti la tabelul de plati, vei putea cunoaste fiecare tip de linie de plata.
Regulile jocului de pacanele sunt simple si ceea ce trebuie sa faceti este sa potriviti diferite simboluri. Fiecare simbol al jocului arata ca si cum ar fi fost lustruit bine si are un luciu fin. Muzica din joc este un sunet generic.

Cum se joaca

Puteti folosi semnele plus si minus gasite sub grila pentru a determina liniile de castig cu care doriti sa jucati. Numarul maxim pe care il puteti alege este de 40. Acest lucru va va oferi sansa potrivita de a castiga premii mari. Regina maimuta va sustine alegerea marimii monedei si poate varia de la 0,01 pana la 50 per rotatie. Exista modul turbo, redare automata si configurare Bet max. Cu modul turbo, puteti juca jocul mai repede sau incet, pe masura ce alegeti.
Jocuri de pacanele are un simbol salbatic care poate inlocui alte simboluri, dar nu scatterul. Cand primiti trei, patru si cinci imprastieri, indiferent de pozitie, atunci veti obtine castiguri instantanee de credit.

No comments

Leave a Reply