Alege Pacanele

Dreams and Dollars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dreams and Dollars

Joaca gratis pacanele Dreams and Dollars onlineJocul de pacanele Dreams & Dollars slot este jocul bazat pe viata luxoasa si promite jucatorului sa se bucure de lucrurile mai fine disponibile in viata. Contextul jocului este un frumos cer albastru stralucitor si se gaseste in casele de inalta clasa. Se simte ca viata de la Hollywood. Simbolurile acestui slot video sunt distractive si stralucitoare. Veti gasi piscine si masini sportive in joc si alte lucruri care arata clasa inalta.

Joaca gratis pacanele Dreams and Dollars online

 

Jocul acesta de pacanele are la baza 4 randuri si 5 role cu 40 de linii de castig. Puteti paria intre 0,40 si 200. Jucatorii mari si vanatorii de chilipiruri vor fi bucurosi sa joace acest joc.

Exista multe bonusuri in acest slot video, cum ar fi caracteristica Blocare si Spin. Jucatorii se pot bucura, de asemenea, de rotiri gratuite si de imprastieri. Salbaticul poate inlocui toate celelalte simboluri, dar nu imprastierea. Bonusul scatter poate recompensa jucatorului 15 rotiri gratuite.

Cum se joaca

Controlul usor de utilizat face ca orice jucator sa fie fericit. Comenzile jocului de pacanele sunt doar cinci, iar pariul total se gaseste in partea de jos a ecranului. Puteti apasa la un singur buton si puteti seta pariul inainte de a putea roti jocul. Nu exista nimic intre jucator si actiunea care are loc pe masa. Acest lucru se datoreaza interfetei simple a jocului, care duce direct jucatorul in joc.

Jocul aduce tot ceea ce face slot real. Are modele desavarsite, cu jackpot progresiv desemnat, care asigura ca jucatorul poate castiga mare.

 

No comments

Leave a Reply