Alege Pacanele

Dragon King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon King

Joaca gratis pacanele Dragon King onlineDragon King este un jocuri de cazino poate cel mai aventuros si senzational pe care l-am jucat vreodata. Acest slot video senzational are tot ce trebuie sa aiba un joc de aventuri pentru a deveni preferatul pasinoatilor de jocuri. In primul rand, jocul este desenat superb. Bineinetels ca nu exista nicio greseala in designul acestui slot reusit. In al doilea rand, jucand acest joc vei fi purtat intr-o luma a aventurilor si a faptelor eroice care iti va aduce si distractie dar si castiguri serioase in cont. In fapt acesta este unul dintre cele mai profitabile jocuri de pacanele online care a fost facut vreodata.

Joaca gratis pacanele Dragon King online

 

Inspiratia acestui joc este China antica si povestile mitologice ale acestei tari uriase din Asia. Totul, incepand cu fundalul si grafica jocului si animatiile, totul este pe undeva inspirat de aceasta tara mareata si atat de interesanta. De la prima privire vei fi inspirat de acest joc gratie tematicii si povestii din spatele actiunii pentru ca avem o grafica fara cusur.

Jocul in sine este foarte usor de jucat si daca nu ai prea multa experienta in lumea jocurilor de cazino online sau reale. Daca esti cat de cat familiarizat cu slotul video vei descoperi un clasic cu 5 role si nu mai putin de 50 de linii fixe de castig. Asta inseamna ca nu poti modifica numarul liniilor castigatoare dar asta nu trbuie sa fie motiv de ingrijorare pentru ca asa vei avea de fapt mai multe sanse de castig pe toate cele 50 de linii cu un singur pariu. Acesta este un slot online care ofera foarte multe premii. In fapt, fiecare premiu este mentionat pe tabelul cu castiguri al jocului. Acest slot uimitoar are doua tipuri de simboluri. Primul fel sunt simbolurile clasice cu carti de joc, in timp ce al doilea fel de simboluir sunt simbolurile speciale care urmaresc strict tematiaca jocului si aduc cu ele castiguri dintre cele mai importante.

No comments

Leave a Reply