Alege Pacanele

Dragon Egg

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon Egg

Joaca gratis pacanele Dragon Egg onlineEsti destul de inversunat sa-ti bagi mana in cuibul dragonului si sa-ti scoti oul? Daca sunteti, veti fi rasplatiti cu brio in acest slot. Tom Horn Gaming a revenit din nou cu un joc de pacanele minunat de genul sloturi gratuite, cu o grafica uimitoare. Putem vedea ca aici exista un dragon verde si un dragon rosu. Ambele completeaza sloturile online si sunt destul de incitante cu multe caracteristici. Ori de cate ori vedeti un dragon pe slot, stiti ca aveti sanse mai mari de a castiga masiv. Slotul se deschide cu un gong si un sunet de clopot. Este foarte oriental in design si tehnica.

Joaca gratis pacanele Dragon Egg online

 

Chiar din momentul in care incepe jocul la slotul online, puteti vedea ca exista un ecran mare pe fundalul unei pesteri. Acest lucru indica faptul ca ati intrat deja in pestera dragonului. Acum este timpul sa traversati obstacolele de-a lungul drumului, sa obtineti simboluri bune pe role si sa va castigati jackpotul. Puteti paria un maxim de 45$ pe sloturile de aici. Acest joc de pacanele se joaca cel mai bine in colturile intunecate ale propriei tale case unde puteti sa va bucurati cu adevarat de muzica de fundal, care mentine ritmul alert. Cu toate acestea, puteti sa o opriti in orice moment.

De asemenea, experienta de joc nu scade nici pe telefonul mobil. Puteti incerca jocul acesta de pacanele gratuit care va va oferi o idee despre castigator. Apropo, este un joc destul de plina de satisfactii. Am observat ca dragonul albastru este in valoare de 500, in timp ce aurul si argintul sunt de 750 fiecare – acest lucru este destul de mare. De asemenea, puteti obtine pana la 30 de rotiri gratuite pentru a obtine oul dragonului.

No comments

Leave a Reply