Alege Pacanele

Doubleup Ducks

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Doubleup Ducks

Joaca gratis pacanele Doubleup Ducks onlineDouble ducks slot machineeste un joc de pacanele gratuit ce are o tema foarte cunoscuta. Jocul este echipat cu simboluri dragute. Printre acestea te vei intalni cu elefanti,vanatori, rate, bilete, pesti, baloane, maimute, ursi panda, hipopotami, testoase, girafe si lei. Simbolurile sunt clare si usor de recunoscut, chiar si atunci cand joci pe un ecran mic sau pe telefonul mobil.

Joaca gratis pacanele Doubleup Ducks online

Double ducks slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care elefantul nu este deloc mic, dar este roz si te va bucura atunci cand apare pe ecran. Motivul este faptul ca elefantul este simbolul wild al jocului si are capacitatea de a inlocui alte simboluri, dar nu si vanatorul de rate. Daca obti o combinatie castigatoare atunci cand elefantul este pe ecran, castigul tau va fi dublat. Vanatorul de rate din joc este simbolul scatter, iar trei astfel de simboluri aduc rotiri gratuite. In timpul rotirilor gratuite, castigurile sunt triplate.

Caracteristicile jocului

Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatoare si 5 role. Cu numai cateva rotiri rapide, vei putea obtine o sesiune de joc lunga. Daca vrei sa te joci mai mult, poti activa optiunea auto spin disponibila in joc. Poti alege sa invarti neintrerupt de 10, 20, 50 sau 100 de ori. Jocul este cunoscut ca fiind distractiv si generos. In timp ce invarti rolele, vei putea simtii mirosul de hotdog si vata de zahar.

No comments

Leave a Reply