Alege Pacanele

Double Bonus Slots

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Double Bonus Slots

Joaca gratis pacanele Double Bonus Slots onlineDouble Bonus este un joc de tip slot video fara calitati, cu un mare potential pentru victorii mai mari. Acest joc de pacanele a fost lansat de echipa de jocuri Games OS, in 2015. De atunci, a fost capabil sa atraga o baza masiva a fanilor. De fapt, acesta este la nivelul cel mai inalt printre jocurile slot video gratuite tematice asiatice. Acest slot machine gratuit este un joc rapid, in miscare rapida si cu actiune de 100%. Pentru a face lucrurile interesante, in interiorul lor este inclus un set de dragoni care respirau focul.

Joaca gratis pacanele Double Bonus Slots online

 

Aceasta masina de pacanele gratuita este de fapt un slot cu 5 tamburi si cu 20 de linii de plata. Este un set standard pentru un slot video gratuit. Dar cu o grafica de calitate, animatii netede, un joc usor de utilizat si un sistem avantajos de premiere cu un bonus extraordinar, acest joc de pacanele castiga cu siguranta cursa. Pe de alta parte, grafica, animatiile si chiar si efectele de sunet orientale tematice se alatura aici pentru a-si lua jucatorii intr-o aventura in estul indepartat. Generozitatea jocului este bine afisata prin intermediul mesei de plata a jocului. Toate simbolurile sunt prezentate acolo, de asemenea, cu abilitatile lor premiere.

Evident, jackpot-ul de top aici este 10.000 de monede. In afara de asta, exista si mai multe victorii mai mari. Setul de simboluri este bine legat de tema. Unele simboluri orientale, o fata traditionala chinezoaica, un evantai de mana rosu, logo dublu, o moneda de bronz, o masca tribala si chiar o cana de mozaic sunt acolo. Toate aceste simboluri pot oferi victorii de diferite marimi. De fapt, acest joc de pacanele are, de asemenea, unele caracteristici bonus cool, de asemenea. Scatterul este moneda de bronz si deschide si usa pentru runda libera de rotire. De asemenea, scatterul arata si un multiplicator. Multiplicatorul poate fi de pana la 100 de ori pentru fiecare rotire.

No comments

Leave a Reply