Alege Pacanele

Dice and Fire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dice and Fire

Joaca gratis pacanele Dice and Fire onlineDice and Fire” este un jocuri de pacanele gratuit inovativ si controversat, din moment ce este diferit de alte jocuri de slot cu care s-au obisnuit jucatorii de video slot. Jocul are o grafica 3D si o interfata ce aduce o experienta unica.

Joaca gratis pacanele Dice and Fire online

Dice and Fire” este un joc de cazino de tip slot gratuit inedit in industria jocurilor de cazino online. Este un joc alert si se adreseaza jucatorilor care apreciaza astfel de jocuri. Exista numeroase moduri de castig in jocurile obisnuite de slot. Poti invarti rolele de fiecare data, de la stanga la dreapta, poti intalni carti de poker sau de blackjack. Exista anumite diferente, dar ele fac acest joc si mai interesat.

Jocul are 20 de linii castigatiare si 5 role si nu are un jackpot progresiv. Jucatorul poate plasa pariuri ce variaza intre 0,01 si 50 pentru fiecare linie. Butoanele din Dice and Fire se afla pe role, dar sunt putin schimbate. Schimbarea inseamna ca sunt foarte cosmetizate si ajustabile, ceea ce ii acorda jucatorului un mai mare control al jocului. Atunci cand alegi pariul total, vei putea sari peste pasii de pariere pentru fiecare linie. Jocul este echipat si cu caracteristica auto play.

No comments

Leave a Reply