Alege Pacanele

Diamond Vapor

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Diamond Vapor

Joaca gratis pacanele Diamond Vapor onlineJocul de pacanele Diamond Vapor este un slot video cu 5 sloturi cu 10 linii. Acesta este unul dintre primele jocuri de tip slot video care a fost dezvoltat folosind vaping, deoarece a devenit o tendinta moderna. Jocul are, de asemenea, cele mai bune efecte vizuale. Jocul include o victorie generoasa, rotiri gratuite si substitutii. Daca nu va faceti griji pentru a juca un joc cu risc ridicat, atunci acesta este jocul pentru tine.

Joaca gratis pacanele Diamond Vapor online

 

Indiferent daca utilizati un desktop sau un telefon mobil, jocul va sufla din mintea dvs. datorita designului sau captivant cu animatia vaporizanta. Atunci cand pariurile sunt luate in considerare, jucatorul poate sa parieze 10 monede pentru fiecare linie si acesta este evaluat la 0,01 si mai mult.

Jocul are, de asemenea, un joc de risc, dar pentru acest joc, trebuie sa decideti intre doi vapers care sunt Mike si Jack. Veti castiga atunci cand vaporul produce mai mult vapori in comparatie cu competitorul. Daca castigi, poti continua cu jocul de risc de pana la cinci ori.

Bonusuri si simboluri

Jocul de pacanele Diamond Vapor are 5 simboluri care sunt platitoare scazute si arata ca si cum ar fi e-lichide si exista 4 simboluri de inalta platitoare care sunt logo-ul, vaporizatorul si personajele.

Spre deosebire de salbaticul obisnuit, salbaticul din joc poate inlocui altele, dar nu si simbolul scatter. 3 si mai multe scatters ajuta sa castige 2.000 de monede in timp ce acestea pot declansa, de asemenea, bonus cu 10 rotiri gratuite. Daca nu reusiti sa castigati nimic in jocurile de declansare, puteti continua sa declansati aceeasi caracteristica in masura in care obtineti mai mult de 3 imprastieri.

No comments

Leave a Reply