Alege Pacanele

Dangerous Billy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dangerous Billy

Joaca gratis pacanele Dangerous Billy onlineSlotul video Dangerous Billy este un joc de pacanele dezvoltat de PlayPearls si este vorba de Billy cu toti prietenii sai care te vor transporta pentru a te bucura de o noua dimensiune. Aici veti putea vedea usile salonului deschis si veti avea sansa de a castiga bani reali.

Joaca gratis pacanele Dangerous Billy online

 

Atunci cand deschideti rolele, atunci veti vedea cactusul de creasta la creditele de deschidere. Cu toate acestea, fundalul jocului arata ca si cum ar fi un film occidental si are un cer de inrosire. Amplasat la role, jocul are mai multe simboluri care se conecteaza la spaghetele occidentale de la un salon bar, un pistolar, un post dorit mort sau viu si steaua serifului.

Muzica de fundal este cunoscuta de fanii povestirii Wild West. Exista tobe batandu-se, fluierand si cai vii.

Simboluri de slot video

Simbolurile jocului se gasesc pe tabelul de plati si va este usor sa aflati cat puteti castiga in functie de simbolurile pe care le obtineti. Gunslingerul rau este simbolul cu premiul principal si are o plata de 2000. Cand jucati cu miza maxima si potriviti cinci simboluri. Dar prin obtinerea a 4 simboluri, atunci premiul devine 500 de monede.

Banda cautata este un alt simbol de prim rang. Jocul are, de asemenea, barul salon cu steaua serifului care ofera 1.000 cu 500 prin potrivirea celor cinci simboluri.

Acest joc se bazeaza pe 25 de linii de plata si 5 role, in timp ce liniile de plata sunt reglabile.

No comments

Leave a Reply