Alege Pacanele

Crypt Keeper

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Crypt Keeper

Joaca gratis pacanele Crypt Keeper onlineSlotul video Crypt Keeper este un joc de pacanele care are o atmosfera infioratoare, sinistra, intunecata si moody. Jocul are cinci role si este unul dintre jocurile de pacanele cele mai distractive pe care le puteti gasi in jur. Tema jocului este despre tot ce se intampla in timpul noptii si daca puteti obtine unele frici in timpul acelei zile, veti putea sa va revendicati toate castigurile.

Joaca gratis pacanele Crypt Keeper online

 

Simboluri slotului video

Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe o groaza, dar are si ceva umor in el. Toata lumea din filmul de groaza este aici, cum ar fi gorgoi, fantome, zombi, varcolaci, monstrul lui Frankenstein si Dracula. Ecranul jocului are un aspect deosebit atunci cand se deschide si acest lucru face o idee intreaga de a juca prea interesant.
Prima impresie poate sa nu fie mai buna, in timp ce sunetul unui tunet se blocheaza cu animatia de lumina de pe ecran poate fi suficient de neregulat, astfel incat acestea nu vor fi atat de enervante. Oricine are aceasta experienta poate fi condus la nebunie prin zgomotul repetitiv de la valurile care se invart in apropierea unei linii de coasta si pot aprecia totul.

Caracteristicile jocului de pacanele Crypt Keeper

Jocul de pacanele Crypt Keeper are 5 tambururi si este dominat de fiintele supranaturale care pot stapani visurile cuiva si care au dominat intotdeauna filmul si literatura. Totul din joc aduce aceasta amintire. Fotografiile pe cont propriu sunt clasice, dar au fost lustruite. Acestea includ serpi care se rostogolesc pe role, cranii, lilieci si pisici negre. Puteti gasi, de asemenea, schelete care merg pe jos, fantome, palarii de vrajitoare si masti de dovleac.

 

No comments

Leave a Reply