Alege Pacanele

Crazy Jelly

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Crazy Jelly

Joaca gratis pacanele Crazy Jelly onlineCrazy Jelly este un joc de pacanele bazat pe 5 role cu 10 linii de plata dezvoltate de Platipus. Slotul video ofera o optiune de pariere de la 0.01 si prin parierea pe cele 10 linii de castig, jucatorul poate paria 2 dolari singur.

Joaca gratis pacanele Crazy Jelly online

 

Liniile jocului sunt capabile sa plateasca in orice mod. Aceasta inseamna ca combinatia castigatoare poate fi facuta din dreapta spre stanga sau din stanga spre dreapta. Castigatorul se bazeaza pe simbolurile obtinute cu pariul ales. Daca exista mai multe combinatii castigatoare cu o linie de castig, atunci va fi platita numai o singura combinatie castigatoare.

Atunci cand un simbol salbatic se gaseste pe rotoarele 2, 3 si 4, se va extinde pentru a ajunge la alte role. Cand apare un nou simbol salbatic, in timpul jocului bonus se va extinde, iar simbolurile salbatice care s-au extins inainte de a continua sa fie in starea de extindere.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului includ cainele guma, patru bomboane de jeleu asortate, pisica guma si ursul guma. Cand un jucator primeste un simbol bonus, simbolul salbatic se gaseste la 2, 3 si 4 rotiri. Castigurile slotului video includ simbolurile salbatice.

Ori de cate ori un victorie castiga, castigul va fi platit imediat. Cel mai mare simbol platitor este un urs verde cu guma, obtinand 5, castigati 250 de monede, obtinand 4, castigati 200 si 3 castigati 50 de monede. Un pisic rosu gumic plateste 120 pentru 5, in timp ce un pisic roz plateste 60 prin obtinerea a 5.

No comments

Leave a Reply