Alege Pacanele

Cosa Nostra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cosa Nostra

Joaca gratis pacanele Cosa Nostra onlineSlotul video Costa Nostra este un termen nou folosit in descrierea mafiei siciliene. Este un sindicat criminal care a fost gasit in inima Italiei. Costa Nostra avea multe familii si fiecare avea propriul teritoriu.

Joaca gratis pacanele Cosa Nostra online

 

Din 1800, exista multe filme realizate pe aceasta tema si acum este disponibila ca joc de tip slot online la Fugaso. Jocul este alcatuit din 20 de linii de plata cu 5 role. Pariul poate fi ajustat incepand de la 0.40 pana la 100. Puteti folosi abilitatile tale pentru a proteja activitatile criminale ale jocului si puteti castiga peste 20.000. Jocul ofera rotiri gratuite, imprastieri si salbatice cu nuanta unor plati potentiale.

Cosa Nostra este slotul video care se potriveste bine temei Mafioso. Caracterele de pe role seamana cu actorii care se aflau in filmele mari ale mafiei, cum ar fi Roberto de Niro. Tambururile jocului au fost plasate in restaurantul italian, iar cele mai multe filme s-au bazat pe bucataria italiana delicata, cu activitatile si violenta criminala.

Simbolurile din joc sunt cosul de monede, palaria de top, bata de baseball, bastoane, pistoale de aur, mafioti mafiosi si sef de mafie. Exista, de asemenea, C, O, S cu litere A si se gasesc intr-un model italian. Panoul de control se gaseste la capatul inferior al unui ecran si este locul unde puteti activa redarea automata sau puteti vizualiza tabelul de plati. Puteti chiar sa setati pariul.

No comments

Leave a Reply