Alege Pacanele

Cloud Tales

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cloud Tales

Joaca gratis pacanele Cloud Tales online„Cloud Tales” este un joc de video slot cu 5 role si 9 linii castigatoare, oferit de iSoftbet, cu o grafica excelenta si animatii uimitoare. Rolele sunt transparente. Jocul afost creat cu scopul de a te distra si a te amuza. Inainte sa incepi, trebuie sa stabilesti pariu. Butonul „Coin Value” te va ajuta sa alegi intre 0,05 si 0,50. Butonul Auto Spin te va ajuta sa invarti rolele fara intrerupere pentru un anumit numar de rotiri. Simbolul wild este numit Mushroom Island si va genera celelalte simboluri wild care inlocuiesc celelalte simboluri normale. Simbolurile wild din MysteryEggs si Mushroom Island pot inlocui si ele celelalte simboluri din joc. Simbolul Mushroom Island este simbolul special ce apare in mijlocul rolei din mijloc. Atunci cand apare pe role se va comporta ca un wild si va genera alte simboluri wild. Simbolul Mystery Eggs poate aparea pe role 2, 3 sau 4 si vor declansa cate o caracteristica speciala.

Joaca gratis pacanele Cloud Tales online

 

In cadrul acestui joc de cazino de tip slot online vei primi rotiri gratuite, iar castigurile incasate vor fi uimitoare. Poate parea un joc clasic de slot, dar nu este. Este un joc dedicat tuturor jucatorilor ce adora jocurile active. Caracteristic Mystery Eggs include simbolul Switch cu ajutorul caruia jucatorul poate amesteca simbolurile pentru a forma o combinatoe mai buna si pentru a castiga x4. Wild Reels este inca o caracteristica speciala in care un numar de role de 1 la 5 se vor transforma in stacked wilds.
Acest jocuri de pacanele poate ajunge un clasic. Combinatia cea mai interesanta este intre Wild Reels si Re spin. Intreaga rola pe care apar Mystery Eggs se va transforma in wild, iar jocul va deveni re-spin. Rola wild devine sticky si ramane neschimbata. Cand inca un ou apare in timpul rotirilor suplimentare, aceasta rola va deveni wild iar jucatorul va primi si mai multe rotiri suplimentare. Jucatorul poate castiga pana la trei rotiri suplimentare in aceasta caracteristica.

No comments

Leave a Reply