Alege Pacanele

Cleopatra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cleopatra

Joaca gratis pacanele Cleopatra onlineCleopatra este unul dintre cele mai faimoase si atragatoare mistere din toate timpurile. Mii de povesti au ofst spuse deapre acest mister si intr-un final si lumea sloturilor online are acum sansa sa se cufunde in acest subiect gratie acestui joc de pacanale senzational. Avem asadar un nou joc senzational adus pe ecranele de joc de talentata echipa de la Game Art. Aceasta companie este celebra pentru creativitatea sa in lumea jocurilor de noroc onlinesi acesta este doar unul dintr emultele exemple ale talentului pe care il au.

Joaca gratis pacanele Cleopatra online

 

Egiptul antic este tematica aleasa pentru acest slot, dar cu atingerea magica si romantica a Cleopatrei. Designul jocului este ur si simplu senzational si foaarte capabil sa reconstituieepoca de aur a vechiului Egipt antic. Natura de inalta calitate a acestui pacanele a dus nivelul de distractie al acestui slot video la maxim. Jocul este usor de jucat si de invatat. Panoul de control este forte simplu si intuitiv, asa ca oricine cu cat de putine experienta in domeniu poate juca acest joc si castiga sume decente de bani.

Cleopatra este un aparat de pacanele clasic, cu 5 role si 25 de linii castigatoare. Jucatorii pot folosi panoul de control pentru a alege linile castigatoare pe care doresc sa parieze. Dupa selectarea mizei mia trebuoe doar sa apesi butonul si jocul poate incepe. Acest slot are in el un alt mini-joc foarte atractiv in care jucatorul poate sa dubleze castigurile initiale pana la cote astronomice. Daca ai si alta treaba, exista optiunea de auto-play. Acest buton este insa pentru jucatorii mai avansati care stiu toate tainele sloturior online.

 

No comments

Leave a Reply