Alege Pacanele

Cleopatra GI

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Cleopatra GI

Joaca gratis pacanele Cleopatra onlineVechii egipteni au ajuns sa fie cunoscuti din cauza piramidelor lor, cu arta lor uimitoare si forma timpurie de scriere. Mostenirea de la Egiptenii Vechi va dainui pentru totdeauna. Cleopatra este cunoscuta ca regina a Egiptului si chiar daca a domnit pentru o perioada scurta de timp, domnia ei este cunoscuta a fi intensa. Multe sloturi online se bazeaza pe aceasta poveste interesanta.

Joaca gratis pacanele Cleopatra GI online

 

Jocul de cazino se bazeaza pe 50 de linii de castig si adopta 3 randuri si 5 role. Comenzile jocului sunt usor si este cel mai usor lucru pe care il puteti intelege. Tot ce aveti nevoie pentru a controla slotul online poate fi gasit in meniul din apropierea ecranului.

Cu linii de plata fixe, jucatorul poate amesteca optiunile de pariere si poate alege pariul incepand de la o limita inferioara, care este de 1,50 de monede de pana la 2500 de monede. Cand un jucator foloseste pariul maxim, el se va bucura de cele mai bune plati daca primeste 4 simboluri Cleopatra. Linia de pariere este multiplicata de 100 de ori. Puteti obtine 5 simboluri suplimentare ale cardurilor care vor umple masa de plata si chiar daca nu sunt legate de tema, ele au egipteni detalii care le fac sa se potriveasca.

Joc de cazino online cu simboluri speciale

In timp ce jucati, va trebui sa fiti in cautarea a trei simboluri speciale. Leopardul de aur este un simbol scatter si obtineti rotiri gratuite atunci cand obtineti 3 dintre ele. Cu rotiri gratuite, jucatorul poate activa un joc bonus atunci cand primeste 3 simboluri bonus. Scarabeul incoronat cu bijuterii este salbaticul jocului.

No comments

Leave a Reply