Alege Pacanele

Clash of Queens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Clash of Queens

Joaca gratis pacanele Clash of Queens onlineNimic foarte bun nu se intampla atunci cand exista doua regine care vaneaza tronul. Da, vorbim despre tema Alice in Tara Minunilor aici. Exista destul de multe sloturi video bazate pe aceasta tema, dar ne place Genesis sa ia pe grafica. Are elemente corecte de surpriza, iar fundalul jocului de pacanele justifica bine tema.

Joaca gratis pacanele Clash of Queens online

 

Deci puteti vedea ca exista 5 role si 25 de linii de plata. Exista simboluri obisnuite, cum ar fi 9, 10, J, Q, K, A etc. Dar simbolurile cu adevarat valoroase sunt Regina Alba, Regina Rosie, Humpty Dumpty si Tweedledum sau Tweedledee. Exista un buton gigantic spiralat in coltul din dreapta jos al ecranului – acesta este butonul de rotire. Sau puteti doar sa va jucati automat si sa va bucurati de sloturile libere pe masura ce acestea se rostogolesc.

In cazul in care exista minuni, exista magie. Poate ca acesta este motivul pentru care Genesis Gaming a adaugat un pic de derulare paralela in fundal. Aceasta inseamna ca fundalul se poate misca usor pe fiecare parte, independent de role. Aceasta caracteristica este disponibila si la unele jocuri de pacanele de la Novomatic, dar Genesis a adaugat acest lucru la un joc in care fundalul este cu adevarat ademenitor.

Revenind la joc, exista o caracteristica uimitoare de bonus si aceasta este Clash of the Queens. Aceasta este caracteristica slot online gratuit care este declansata daca prinzi o regina rosie sau o regina alba pe role opuse. Acest lucru inseamna ca, daca aterizati o regina pe bobina, trebuie sa aterizati pe alta rola pe cealalta regina. Trebuie sa alegeti castigatorul corect pentru a castiga aceasta batalie. Ambele regine au o surpriza.

No comments

Leave a Reply