Alege Pacanele

Christmas Charm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Christmas Charm

Joaca gratis pacanele Christmas Charm onlineChristmas Charm este un joc de cazino bazat pe un design diferit, dar o tema populara. Toata lumea cauta sa se bucure de perioada festiva si asteapta cu nerabdare aceasta perioada. Cu toate acestea, slotul video se poate juca in orice zi a anului, fara a trebui sa asteptati pana la Craciun. Cand rotiti bobinele, puteti vedea cadouri care va vor tine in daruire si acest lucru este valabil mai ales cu jackpotul care are 2.500 de monede.

Joaca gratis pacanele Christmas Charm online

 

Craciunul vine cu tot ce va puteti astepta sa vedeti cu Craciunul si vine cu trasaturi stralucitoare de design super. Tambururile de rulare vor permite jucatorului sa castige cu fiecare rotire. Jocul de cazino are multiplicatori cu salbaticia care a venit in interiorul rolelor. Cand primiti simbolul lui Mos Craciun, el va acorda rotiri gratuite.

Jocul de tip slot video are 20 de linii de plata cu 5 role. Miza poate fi ajustata pornind de la 0.20 pana la 100.00 pentru fiecare rotire. Un design care arata superb si rolele jocului au fost proiectate in aspect ca cadru de fereastra. In spatele simbolurilor de pe role, puteti gasi o imagine pitoreasca a orasului sub zapada de seara.

Simboluri de joc

Rotile inconjuratoare sunt prea multe si sunt legate de tema de Craciun. Veti putea gasi cadouri in toate culorile, dimensiunile si formele diferite. Jucariile apar din cutiile deformate. Mos Craciun poate sa apara de mai multe ori si puteti vedea si unele persoane obraznice sau frumoase. Butonul mare de rotire verde va fi asezat in coroana de Craciun si posibilitatile de pariere au fost afisate la panoul de control sub tambure.

No comments

Leave a Reply