Alege Pacanele

Chicago TH

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chicago TH

Joaca gratis pacanele Chicago TH onlineChicago este un joc de pacanele clasic cu 5 tambururi si 9 linii de plata. Acest joc de tip slot a fost dezvoltat in anul 2016 si are o tema foarte interesanta. Puteti plasa pariuri incepand cu 0.5$ si urcand pana la 50$ aici. Daca esti norocos, poti castiga cu adevarat o suma de 250.000 de dolari. Dar pana sa ajungi acolo, vei castiga frumos. Acesta este un joc de tip slot foarte plin de satisfactii.

Joaca gratis pacanele Chicago TH online

 

Simbolul scatter va activa 10 rotiri gratuite si va inmulti castigurile de doua ori. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest joc de pacanele este ca grafica este foarte sofisticata. Toate lucrurile pe care le veti asocia cu Chicago sunt prezente dar sunt desenate stilizat. Un alt lucru pe care l-am simtit la slotul acesta gratuit a fost ca a rulat foarte bine. Spre deosebire de alte sloturi care tind sa-si aleaga propriul ritm, acesta este foarte intuitiv si in momentul in care loviti “spin”, acesta se roteste si se opreste la intervalele potrivite, ceea ce este destul de bine. Alt lucru despre acest slot este ca, dupa ce castigi, suma nu se adauga in mod automat in cont. De asemenea, nu puteti continua sa jucati pana cand nu apasati pe “collect”. Acest lucru va va ajuta sa pastrati un control al castigurilor si al pierderilor la jocul de tip slot.

De-a lungul jocului veti vedea bombe cu ceas, arme si simboluri de bani, toate adaugand distractie. Bineinteles ca exista si un simbol cu ​​omul care detine un pistol – care parca spune “Scatter”. Daca apare in locurile potrivite pe role, atunci veti castiga masiv. Acesta este unul dintre acele jocuri de pacanele care va ajuta sa castigati in plus. Exista mai multe atuuri de joc in slotul acesta, cu atat mai multe sanse de castig sunt.

 

No comments

Leave a Reply