Alege Pacanele

Candy Cash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Candy Cash

Joaca gratis pacanele Candy Cash onlineCandy Cash este jocul de cazino online care a fost dedicat dulciurilor si bomboane de diferite tipuri. Jocul acesta de pacanele foloseste icoane in forma de bomboane si acestea va pot ajuta sa castigati mai multi bani. Veti vedea bomboanele in universul sau colorat.

Joaca gratis pacanele Candy Cash online

 

Chiar daca jocul decazino ofera o promisiune simpla, este capabil sa ofere o grafica mai buna si o calitate buna. Fundalul este descoperit in 2D si este cerul albastru pastel si exista si putini nori care plutesc in jur. Simbolul va evolua la rolele transparente si se vor lauda cu o rezolutie de inalta definitie. Este, ca si cum ati cauta pe o bomboana in miscare.

Linii de castig ale jocului sunt 20 la numar si puteti activa cate doriti. Tambururile sunt cinci si exista cate trei simboluri. Cand alegeti pariul, veti fi liber sa incepeti sa jucati. Pariul poate fi orice, de la 0,5 pana la 2 credite. Trebuie sa faceti lovitura la rotirea verde daca doriti sa incepeti.

Cum se joaca la pacanele

Ar trebui sa utilizati meniul de setari daca doriti sa activati si sa personalizati modul de rotire automata. Veti obtine jocul jucandu-se astfel incat sa puteti sta si sa urmariti bomboanele in timp ce va intoarceti. Castigurile vor fi adaugate automat la castiguri.

Simboluri de joc

Primele simboluri ale jocului de cazino online sunt alcatuite din cartile de joc; ele sunt Ace, Rege, Regina, Jack si 10. Cele mai mari simboluri platitoare sunt semnul de aur de dolari si piesele de bomboane albe si albastre.

No comments

Leave a Reply