Alege Pacanele

Bye Bye Spy Guy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bye Bye Spy Guy

Joaca gratis pacanele Bye Bye Spy Guy onlineSlotul video Bye Bye Spy Guy este u joc de pacanele dezvoltat de producatorul Casino Technology si se bazeaza mai mult pe vechile filme cu spioni.

Joaca gratis pacanele Bye Bye Spy Guy online

 

Fiecare caracteristica a acestui joc a fost conceputa in asa fel incat sa poata evoca umplerea peliculei spionate si vechi. Icoanele de pe acest joc includ o femeie care are o femeie care are un pahar martini, numere, litere stilizate, lupa si detectiv care fumeaza tigara.

Fundalul arata ca si cum a fost asezat in canal sau in curs de desfasurare. Este pus pe o caramida in varsta si intr-un loc slab luminat. Paleta de culori a jocului este supusa, iar optiunile au fost clar descrise in mod organizat si curat. Jocul se joaca fara probleme si nu exista sughite majore in modul de joc gratuit sau in bani reali.

Caracteristicile slotului video Bye Bye Spy Guy

Jocul de pacanele Bye Bye Spy Guy se bazeaza pe configurarea de 5×3 cu 40 de linii de castig. Jucatorul are o serie de oportunitati care lovi victoria. Jucatorul poate decide liniile de castig, moneda si marimea pariului. Dimensiunea monedei poate fi setata pornind de la 0.01 pana la 0.1. Sub-meniul jocului poate fi accesat prin butonul din meniul jocului, iar jocul poate fi setat pe modul ecran complet, reducand muzica si sunetul.

Jocul ofera simboluri scatter si salbatice, multiplicator de scoruri cu jackpot care este de 100 de monede. Jucatorul poate obtine cel putin 1000 de ori castigatorul. Cu acest cost redus, sansele sunt ca veti castiga ceea ce ati jucat si veti obtine si mai mult.

No comments

Leave a Reply