Alege Pacanele

Brilliants Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Brilliants Hot

Joaca gratis pacanele Brilliants Hot onlineSlotul video Brilliants Hot este un joc de noroc care are intrari izbitoare si a fost proiectat de tehnologia Casino. Jocul se bazeaza pe bijuteriile supradimensionate pe care Smaug le poate fi mandru sa le detina. Bijuteriile i-au dat un aspect lustruit si viu in nuanta galben, alb, violet, albastru, rosu si verde.

Joaca gratis pacanele Brilliants Hot online

 

Cand vine vorba de vizual, acest joc iese in evidenta intr-un mod mai mare. Nu avea nimic subtil in design si bijuteriile aratau flamboyant si bombastic. Acestea transfera potentialele bogatii care asteapta potentialii jucatori. O bijuterie inima rosie este menita sa reaminteasca oamenilor despre inima apriga a unui ocean.

In partea stanga a slotului video exista submeniul si butoanele care comuta sunetul. Denumirea monedelor incepe de la 0.1 pana la 0.25. Numarul liniilor de plata poate fi modificat in centru, in timp ce partea dreapta are un buton de rotire. Jocul are un buton mai mic, care comuta muzica si sunetul si aici se poate face ecranul complet.

Caracteristici speciale ale jocului de noroc Brilliants Hot

Jocul are la baza 20 de linii de plata si cinci role. Acest lucru ofera jucatorului mai multe sanse de castig. Pentru a juca, jucatorul trebuie sa inceapa punand moneda pe fiecare linie. Jackpot-ul este doar zece monede, dar jucatorul poate castiga mai mult cu simbolurile salbatice si simbolul scatter. Exista un multiplicator castigator care ofera sansa de a castiga chiar mai mult in timpul rotirilor gratuite.

No comments

Leave a Reply