Alege Pacanele

Bloodlines

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bloodlines

Joaca gratis pacanele Bloodlines onlineVampirii degaja uneori un farmec periculos, uneori pasionat si, uneori, inselator. De aceea, ei sunt atat de populari in filmele de fictiune pentru tinerii adulti si, in mod inevitabil, pe aceste sloturi online gratuite. Da, au fost multe jocuri de pacanele cu aceasta tema in trecut, dar putem vedea ca la scena de deschidere exista un tip inalt, intunecat, misterios, si o fata fermecatoare pe post de victima.

Joaca gratis pacanele Bloodlines online

 

Stim instantaneu ca acest joc de pacanele ne va da placerea vizuala ca jocurile ca acestea merita. Din fericire, Genesis Gaming reuseste mereu sa livreze asta. De asemenea, tema de aici este una care pare desprinsa direct din seria Twilight. Trebuie sa o ajuti pe fata sa-si dea seama ca prietenul ei este de fapt un vampir. Esti gata?

Exista 100 de linii de plata la aceasta masina de tip slot online gratuit, deci va puteti concentra mai degraba pe gameplay decat pe liniile de plata – deoarece este imposibil sa memorati cat de multe linii de plata (cu exceptia cazului in care sunteti Sherlock Holmes!). Dar aceasta caracteristica unica permite factorilor de decizie sa va concentreze atentia mai mult pe linia de poveste. Din aceasta cauza, va asteptati mai multe runde de bonus, dar din pacate exista doar o singura data.

Runda unica a bonusului va va oferi o plimbare gratuita si in acest timp va va oferi castiguri inmultite. Cand veti ajunge acolo sau mai multe simboluri scatter pe slot machine, veti declansa 15 rotiri. Exista o caracteristica extinsa a simbolului salbatic care va inlocui toate celelalte simboluri din acest joc de pacanele. Singurul simbol scatter este cel pe care simbolul salbatic nu poate inlocui, dar acest lucru deja il stiti daca sunteti un jucator fidel la aparatele de pacanele. Simbolul salbatic extins aici este in forma unui sicriu!

No comments

Leave a Reply