Alege Pacanele

Blazing Ice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Blazing Ice

Joaca gratis pacanele Blazing Ice onlineBlazing Ice este un joc de cazino cu 3 tambururi care vine cu un total de 27 de linii de castig si include 8 simboluri care determina platile bazate pe plati. Are o volatilitate de 11%, cu incredibilitate elementala pe care jucatorii o vor dori din cuvant. In acest joc de noroc particular, obiectivul principal este acela de a obtine acelasi element pe fiecare tambur si cu 2 aceleasi elemente va oferi jucatorilor oa doua sansa de a juca (respin).

Joaca gratis pacanele Blazing Ice online

 

Blazing Ice un joc de cazino versatil de SYNOT vine cu o serie de caracteristici care nu sunt doar usor de inteles, dar ofera de asemenea sansa jucatorilor sa castige mari. Acest joc este relativ diferit in sensul ca un simbol identic pe fiecare dintre bobine va va da castig, si acesta este motivul pentru care se numeste sistem cruce-cruce – destul de inovator, intr-adevar! Acest joc ofera jucatorilor o rotire scazuta de 0,21 si un maxim de 100,0, astfel incat jucatorii pot obtine o medie de 88% -98% din intreaga lor miza.

Fructele clasice folosite in jocul de noroc au primit un machiaj destul de modern, facand jocul mai intuitiv. In cazul in care lamaieti ciresele sau ciresele pe toate bobinele, pariul tau se inmulteste 2x, in timp ce prunele platesc 5x si portocalele 3x. Strugurii au un efect multiplicator de 10x, in timp ce pepeni (top frui) ofera jucatori 20x.

Simboluri

Zarul rosu este un simbol special in acest joc de noroc special si de atribuire multiplicator aleatoare ori de cate ori se umple 3 role. Acestea pot fi orice intre pariurile totale intre 2 si 100x. Orbii de foc sunt 100x in timp ce gheata este de 100X. iar daca cei doi apar pe rola, exista o sansa de respingere.

No comments

Leave a Reply