Alege Pacanele

Battlestar Galactica

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Battlestar Galactica

Joaca gratis pacanele Battlestar Galactica onlineJoaca gratis pacanele Battlestar Galactica online

 

Daca esti pasionat de pacanele, filme si jocuri SF atunci Battlestar Galactica este jocul cel mai potrivit pentru tine. Acest slot online nou lansat este imbunatatit simtitor fata de versiunle precedente cu trei modele de joc noi. Verifica mai jos un rezumat rapid si descrierea celor trei modele de joc ale acestui minunat joc de cazinou online:

  • Modul normal – In acest mod jucatorl primeste 15 rotiri gratuite la aparitia a trei simboluri scatter pe rolele jocului. Jucatorul poate de asemenea sa foloseasca un multiplicator de 3x care este valabil in acest mod. In afara de asta, mai include si o runda speciala numita Ion Storm Wild.

  • Modul alergare (run) – In acest mod ai sansa excelenta sa iti maresti castigurile. O caracteristica unica este activata prin apasarea pe simbolul FTL cand apare pe rola din mijlocul jocului de cazinou. Facand asata simbolurile Royal vor sari de pe ecran, s evor transfroma in simboluri misterioase si s evor adauga la castigul general.

  • Modul lupta (fight) – Acest mod se activeaza atunci cand pe rolele de pacanele incepe lupta dintre Cylons si cu Colonials. Simboluri aleatorii sunt transformate in Wild in timpul acestui mod si pentru ca mai apoi sa se divid an Double Wild. Tot in modul acesta poti declansa 5 rotiri gratuite epntru foecare 3 simboluri scatter.

Fanii celebrului serial TV vor avea un motiv in plus d bucurie pentru ca acum toate prsonajele lor favorite sunt disponibile in forma de simbolrui ale acestui slot video. U joc de cazinou clasic cu 5 role dar care vine cu o caracteristica super-moderna prin adaugara a inca doua moduri de joc intre care jucatorii pot alege chiar ei. In afara de modul normal mai avem cele doua moduri descrise mai sus si care au facut jucatoriii sa devina nebuni dupa acest mod de joc.

Pe langa modu normal mai avem modul Fight si modul Run care creste semnificativ sansele de acstig masiv de la jocul de cazinou. In modul Fight avem ocazia sa declasnam chiar si rundele de rotiri gratuite si se activeaza can

Personajele rivale din serial se vor regasi pe campul de lupra desenat pe rolele acestui slot inovativ.

No comments

Leave a Reply