Alege Pacanele

Aztec Treasure Playpearls

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Aztec Treasure Playpearls

Joaca gratis pacanele Aztec Treasure Playpearls onlineAztec Treasures este jocul de pacanele care este bazat pe aceasta viata tribala de multe secole. Este timpul sa experimentam acest slot video misticos, in acelasi timp incercand sa castigam premii.

Joaca gratis pacanele Aztec Treasure Playpearls online

 

Aztecii este cunoscuti pentru a avea o reputatie mistica si este timpul sa revenim pentru cateva secole pentru a vedea ce este in oferta. Aztec Treasure este asezat in America Centrala, iar bobinele se gasesc in vita de vie groasa si tropicala. Depinde de tine sa te lupti, astfel incat sa poti ajunge in centrul jocului daca vrei sa castigi.

La role, exista o serie de simboluri care sunt importante pentru aztec. Sunt din palarie ceremoniala, idol si templu sacru. Exista artefacte curioase si un model de soare.

Caracteristicile jocului de pacanele

Exista muzica in fundal si ii ajuta pe o persoana sa se simta ca si cum ar fi transportata pentru a ajunge la noua dimensiune in acelasi timp in timp ce tamburul tribal cu ajutorul instrumentului de lemn uscator, va pot face sa va indemne sa incepeti sa jucati.

Aztecii sunt cunoscut ca un trib bogat si depinde de tine sa vizitati acest loc si sa va asigurati ca puteti descoperi toate premiile pe care le puteti castiga. Trebuie sa parasiti ecranul principal pentru a putea verifica tabelul de plati.

Jocul se bazeaza pe 25 de linii de plata cu 5 role. Nu este nevoie sa jucati cu toate liniile de castig, deoarece puteti decide sa jucati cu doar cateva linii de castig.

No comments

Leave a Reply