Alege Pacanele

Atlantis

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Atlantis

Joaca gratis pacanele Atlantis onlineJocul de casino Atlantis este un joc de pacanele care a fost inspirat de lucrarile de piatra din istoria oamenilor. Jocul se mandreste cu 6 bobine, cu peste 15625 cai de castig. Jocul arata fara cusur si exista suficiente caracteristici generoase care aduce cea mai buna experienta de joc. Atlantis are caracteristici de substitutii salbatice, re-spin de caracter special si bonus gratuit de spin. Cele mai recente functii activeaza re-spin-ul si pot inlocui simbolul respectiv.

Joaca gratis pacanele Atlantis online

 

Daca pe bobine se gaseste un simbol de caractere, acesta activeaza re-rotirea si inlocuieste simbolul conectat. Cu re-spin, simbolul caracterului va defila la un rand gasit mai jos. Re-spin-ul va continua pana cand aceasta pictograma de caractere se gaseste la role.

Prin obtinerea a 4 sau mai multe imprastieri, aceasta va activa rotirile gratuite. Cu rotirile gratuite, veti obtine un simbol aleatoriu care se poate transforma in salbaticie. Simbolul salbatic este capabil sa inlocuiasca alte simboluri din joc. Jocul are loc pe 6 role si 5 randuri.

Simbolurile jocului de pacanele Atlantis

Pariul minim este de 5, in timp ce pariul maxim este de 1000. Simbolurile din acest joc includ piramide, masca, explozivi, diamante, o carte, pietre si simbol totem. Jocul de pacanele Atlantis poate fi jucat pe dispozitive mobile, tablete si desktop.

Este timpul sa stiti mai multe despre secretele misticului Atlantis prin lansarea acestui joc. In timp ce jucati, ar trebui sa va asteptati sa vedeti salbatice suplimentare, salbatice aleatoare, simboluri scatter, simbol respins, simboluri de rotire libera si salbatice care va deschid sansa de a castiga si mai mult in acest joc.

No comments

Leave a Reply