Alege Pacanele

Aquarium

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Aquarium

Joaca gratis pacanele Aquarium onlineAquarium este un joc de pacanele cu tema marina si 5 role. Acest joc de aparat de pacanele HD este echipat cu 25 de linii castigatoare si doua caracteristici bonus. Jocul ofera un jackpot de 2000 de credite. Structura jocului este de 5×3, iar actiunea se desfasoara in apa albastra, cu alge si pietre.

Joaca gratis pacanele Aquarium online

 

La inceputul jocului, poti decide cu cate linii castigatoare vrei sa joci: 1, 5, 10 sau 25. Valoarea pariului variaza intre 0,01 si 1 credit. Pariul maxim din acest joc de slot este de 25 de credite. Butoanele de control ale jocului se afla in partea de jos a ecranului, unde este disponibila si optiunea auto play. Tabelul castigurilor este locul in care gasesti informatii despre castiguri si combinatii. Aici vei vedea pesti colorati ce inoata de la dreapta la stanga.

Scopul jocului este de a afisa 3, 4 si 5 simboluri identice o data. Castigurile se iau in cnsiderare cand se afiseaza de la stanga la dreapta, iar castigul cel mai mare va fi platit pentru fiecare linie.

Simbolurile jocului

Simbolurile ce se regasesc in acest joc de pacanele fac parte din tema marina: flori galbene, stelute de mare, caluti de mare si perle, pesti albastr, scoici roz, pesti negri, plante rosii. Cele mai bune simboluri garanteaza castigurile cele mai mari atunci cand este activata optiunea max bet. Simbolul cu cea mai mare valoare este steluta de mare si aduce 2.000 de monede atunci cand se afiseaza in numar de cinci.

No comments

Leave a Reply