Alege Pacanele

99 Time

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

99 Time

Joaca gratis pacanele 99 Time onlineMajoritatea oamenilor se bucura de o inghetata atunci cand merg la plaja intr-o zi torida. Nimic nu ar putea intrece acest lucru, cu exceptia unui 99 Flake. Acesta este o combinatie de inghetata cu fulgi de ciocolata Cadbury. Aceasta vestita inghetata este tema acestui joc de pacanele gratuit.

Joaca gratis pacanele 99 Time online

99 Time Slot Machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce poarta jucatorul pe o plaja virtuala, cu cele 25 de linii castigatoare si cele 5 role.

99 Time Slot Machine” se desfasoara intr-o zi perfecta, langa mare. Soarele straluceste, apa este grozava si roata Ferris se invarte incet in departare. Rolele sunt inconjurate de butoanele de comanda, care sunt discrete si gata sa te ajute sa setezi toate comenzile dupa bunul plac.  Acest joc de aparat de pacanele este dinamic si colorat, cu o atmosfera desenata. Jocul acesta de slot are un aspect placut, iar vanzatorul de inghetata iti ofera o varietate de produse din care sa alegi.

Simbolurile jocului

Jocul este bazat pe regulile clasice si are butoane in forma de sageata ce te ajuta sa stabilesti pariul. Simbolurile jocului sunt inghetatele. Diversele arome de vanilie si ciocolata sunt prezente in joc. Jocul este echipat si cu simboluri wild ce au capacitatea de a inlocui alte simboluri, astfel ca tu sa obtii combinatii castigatoare ce iti dau sansa sa castigi pana la de 10.000 de ori mai mult decat ai pariat.

No comments

Leave a Reply