Alege Pacanele

Illuminous

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Illuminous

Jocul de cazino online Illuminous gratuitIlluminous este un video slot echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare fixe, ale carui castiguri sunt calculate conform Pay Line Slot a QuickSpin si care are o tema futurista si colorata. Gama de pariere este foarte buna si variaza intre 40p si 80 EUR. In josul rolelor aparatului de pacanele, vei gasi toate butoanele de care ai nevoie pentru a juca acest video slot. Exista si o sectiune a castigurior unde sunt afisate toate castigurile incasate alaturi de nivelul de pariere.

Jocul de cazino online Illuminous gratuit

Jocul de pacanele este echipat cu caracteristica Auto Spin, care este foarte de ajutor atunci cand jucatorul doreste sa ia o pauza de apasat pe buton pentru a invarti rolele. Optiunea Auto Spin permite jucatorului sa aleaga dintr-o gama variata de rotiri automate: 10, 50, 100, 5000 si 1000. Caracteristici bonus sunt si ele disponibile: re-spun-uri gratuite si simboluri bonus. Atunci cand se afiseaza soua simboluri bonus wild pe cele 5 role ale aparatului de pacanele, lucru care se intampla destul de des, la aproape fiecare 30 de rotiri, vei primi 1 re-spin gratuity cu doua role wild hot.

Simbolurile jocului

Simbolurile disponibile in jocul de pacanele nu sunt foarte attractive, dar simplitatea lor este interesanta. Colectia de simboluri include: 3 pietre pretioase colorate (albastru, verde, portocaliu si roz, care au cea mai mare valoare in joc), carti de joc 9, 10, J, Q, K si A (cu cea mai mica valoare in joc). Exista si un simbol wild in acest slot video, care are capacitatea de a inlocui alte simboluri obisnuite, cu exceptia simbolului scatter, realizat din trei cuvinte si in forma unei bile rotunde pe care se afla un W, pentru a forma combinatii castigatoare.

No comments

Leave a Reply