Alege Pacanele

Ice Breaker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ice Breaker

Ice Breaker gratis joc ca la aparate onlineIce Breaker este un joc de cazino online bazat pe pescuitul in apa inghetata. Slotul video are 5 role cu 243 de moduri de a castiga. Jocul poate fi jucat pe desktop, mobil sau tableta. Pariul incepe de la 0,25 pana la 100 pentru o rotire daca jucati folosind bani reali. In timp ce jucati, ar trebui sa asteptati sa vedeti simboluri scatter, simboluri salbatice cu bobine in colaps. Va veti bucura, de asemenea, de rotatia gratuita, iar premiul de top este de 250 de monede.

Ice Breaker gratis joc ca la aparate online

 

Simbolurile jocului de cazino sunt acoperite cu gheata si vor exploda daca sunt lovite cu combinatiile castigatoare. Invelisurile din jur arata zapada groasa cu gheata rece si o mica coliba ​​care se afla aproape de marginea unei stanci. Apa rece ca gheata pluteste sub tambure. Slotul video se bazeaza pe 3D si descrie pestii colorati diferit cu valoarea cardului normal.

Panoul de control al jocului de cazino nu este greu de navigat si este folosit pentru a regla sunetele, pentru a vedea balanta, pentru a ajusta pariul si pentru a urmari cat ati castigat. De asemenea, dispune de un buton de redare automata cu locul unde puteti regla rotirea.

Cum sa castige

Suma castigului se bazeaza pe miza pe care ati stabilit-o. Cand pariezi mai putin, atunci vei castiga mai putin. Pestele rosu este cel mai mare simbol platitor; veti obtine 250 de monede atunci cand veti castiga cu ea.

Jocul de cazino este animat, iar numerarul poate fi inmultit atunci cand obtineti o sansa de prabusire a rolelor cand doua colaci se prabusesc, astfel incat sa poata forma doar unul cu un multiplicator, atunci cand obtineti 2 sau chiar mai multe simboluri potrivite.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele