Alege Pacanele

Howling Fun

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Howling Fun

Howling Fun gratis joc ca la aparate onlineOamenii apreciaza un anumit nivel de frica, din cand in cand, iar „Howling fun slot gameeste un joc de pacanele gratuit care indeplineste aceasta dorinta. Acest joc de aparat de pacanele este despre frica din noaptea de Halloween, numai ca, de data aceasta, ai acces la ea pe tot parcursul anului. Este timpul sa te lupti cu figurile infricosatoare din timpul noptii, pentru a castiga.

Howling Fun gratis joc ca la aparate online

Chiar daca ti se pare sau nu infricosator, jocul iti va placea. „Howling fun slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care te vei intalni cu monstri, mumii, vrajitoare cu maturi, Frankenstein si varcolaci. Te vei intalni si cu Dracula. Exista si un castel gotic, aflat intre nori, cu fereste in flacari si turnuri impunatoare. Mai exista si alte simboluri: lumanari roz pe un craniu si dragoni portocalii. Fundalul si numele jocului au fost alese foarte bine. Literele din joc sunt verzi si par lipicioase. Literele K si A sunt si ele prezente in fundal. In cea mai mare parte a jocului, simbolurile sunt aspectuoase si ai putea sa te gandesti ca litera K ar fi putut fi inlocuita cu alt simbol stralucitor.

Simbolurile speciale ale jocului

Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 25 de linii castigatiare si 5 role si este usor de jucat, fiind simplu si distarctiv. Cele mai multe simboluri sunt comune. Cele mai valoroase simboluri sunt Diavolul, Castelul si mumia. Mumia este importanta deoarece, atunci cand se afiseaza in numar de trei, te poarta in bonusul Prize Pick. Daca afisezi inca o mumie in acest joc, pariul tau va fi multiplicat x100.

No comments

Leave a Reply