Alege Pacanele

Hot Safari

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hot Safari

Hot Safari gratis joc ca la aparate onlineHot Safari” este un joc de pacanele gratuit ce te va purta intr-o aventura safari. Jocul de aparat de pacanele gratuit are 25 de linii castigatiare si 5 role. Mai exista si o a 6-a rola ce poate deveni wild. Jocull este echipat si cu o fantastica caracteristica bonus. Atunci cand leul se afiseaza pe randul din mijloc, isi va chema haita si se vor extinde orizontal pentru a completa intreaga rola. Cea de a 6-a rola ajuta la multiplicarea castigurilor sau acorda super wild. Aceasta declanseaza caracteristica re-spin plina de simboluri wild. Atunci cand afisezi simbolul scatter, vei primi 10 rotiri gratuite impreuna cu un super Wild.

Hot Safari gratis joc ca la aparate online

Jocul se desfasoara in campiile africane insorite. Poti invarti rolele aparatului de slot pentru a vedea taramul animalelor din aceasta parte a lumii. Te vei intalni cu simboluri ce reprezinta: suricatele, elefantii, rinocerii, antilopele, maimutele, zebrele si leii. Vei vedea ca simbolurile cartilor de joc sunt si ele prezente: 10 si A. Cel mai important simbol al jocului este leul, din moment ce poate extinde castigurile.

Simbolul wild Leu: leul este simbolul wild al acestui joc de aparat de pacanele gratuit. Atunci cand apare in pozitie centrala pe rola, se va extinde pentru a acoperi si celelalte trei pozitii. Expanding wild devine activ si poate acorda Super Wild sau rotiri gratuite. Premiul cel mare apare atunci cand 5 simboluri wild se aliniaza pe mijloc, iar castigul este multiplicat x10, cu multiplicatorul disponibil pe rola a 6-a.

No comments

Leave a Reply