Alege Pacanele

Hot Africa

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hot Africa

Hot Africa gratis joc ca la aparate onlineHot Africa este un joc de pacanele cu 5 tambururi care are un total de 15 linii de castig, cu o tema care este stabilita in Africa (exact asa cum sugereaza si numele). In acest joc, liniile de castig sunt numarate din stanga in dreapta si numai cea mai mare combinatie din fiecare linie este intotdeauna platita (in functie de jocul de joc). Slot online este creat pentru a oferi o experienta optima in materie de jocuri de noroc care incorporeaza caracteristici si simboluri usor de inteles pe care jucatorii pot profita de castigurile mari.

Hot Africa gratis joc ca la aparate online

 

In jocul de pacanele Hot Africa, salbaticul inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului extra salbatic si a imprastierii. Simbolurile scatterului atribuie plata pe baza tabelului de plati si atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter se aseaza pe bobina, se acorda 15 rotiri gratuite. Este vital ca un jucator sa retina ca in timpul rotirilor gratuite vanturile se inmultesc diferit. Acest lucru poate fi 8x, 4x sau 2x, iar acest lucru se bazeaza intotdeauna pe multiplicatorul curent al jocului. Rotirile gratuite vor incepe cu multiplicatorul 2x, dar in acest moment orice castig va stabili multiplicatorul inapoi la 2.

Caracteristica de pariere a jocului de pacanele Hot Africa este bazata pe cartela si cu o estimare corecta ca castigul este automat dublat. Cu toate acestea, daca faci o presupunere gresita atunci castigul tau este pierdut. Puteti castiga intotdeauna castigul pana la momentul in care pierdeti sau cand se atinge o limita. De asemenea, puteti utiliza optiunea HALVE si plasati jumatate din castig la soldul curent si jucati restul.

Simboluri

Africa fierbinte va preia un safari cu simboluri care fac jocul interesant si intuitiv. Simbolurile utilizate includ, dar nu se limiteaza la Muntele Kilimanjaro, simbol salbatic extra si simbol salbatic.

No comments

Leave a Reply