Alege Pacanele

Hells Sevens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hells Sevens

Hells Sevens gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Hell’s Seven este printre cele mai recente jocuri de cazino online lansate de Casino Technology. Este pentru jucatorii care doresc sa se bucure de un timp de petrecere a timpului liber si a capturat imaginatia noilor generatii, de vreme ce este vorba de rudele si prietenii vechi.

Hells Sevens gratis joc ca la aparate online

 

Jocul este realizat cu 3 role si nu pare a fi depasit sau plictisitor, dar nou si inspirat. Jucatorii veterani vor fi multumiti de acest joc datorita graficii 3D si recompensele pe care le pot culege atunci cand fac combinatiile potrivite in acest joc.

Fundalul acestui slot video este alcatuit de zidul vechi si decorat, decorat in lumini rosii, cu un fundal de joaca care arata gotic. Ele se gasesc in lumina strazilor victoriene. Tamburele au fost adapostite in cadru care arata ca un stejar inchis. In partea de jos a jocului exista controale principale si contoare care au 5 linii de plata fixe si au fost ilustrate in coloanele rosii din fiecare parte a jocului.

Simboluri de joc

Pastrarea in masina traditionala a fructelor, simbolurile jocului includ simbolurile fructelor langa furculita diavolului, clopotul de aur, coada diavolului si numarul 7. Personajul responsabil cu rolele este un diavol care arata sexy. Ea este in rosu si este pregatita sa faca focul cu pucioasa asupra oamenilor care vor sa ia din prada. Jucatorul poate seta valoarea jocului incepand de la 5 pana la 50. Valoarea echivaleaza pariul care este plasat la fiecare linie cu liniile de castig care au fost activate.

No comments

Leave a Reply