Alege Pacanele

Happy Chinese New Year

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Happy Chinese New Year

Happy Chinese New Year gratis joc ca la aparate onlineHappy Chinese New Year este jocul de cazino bazat pe sarbatorirea Anului Nou Chinezesc si prezinta simbolurile care sunt toate animalele din calendarul chinezesc. Slotul vine cu diferite distractii si caracteristici speciale si acestea includ caracteristica cascada cu doua simboluri salbatice si alte substitutii lucrative. Jocul de pacanele are o multime de recompense scatter cu jocul bonus distractiv.

Happy Chinese New Year gratis joc ca la aparate online

 

Un An Nou aduce o ocazie speciala care a inceput in Orientul Indepartat. Jucatorii pot sa se alature celebrarii cu cocosul rosu gasit pe role. Acesta este animalul anului 2017. Veti gasi si alte simboluri, cum ar fi monedele de aur, artificiile de foc cu diferite motive clasice chinezesti. Muzica traditionala chineza se aude in fundal si ofera atmosfera autentica. Se poate sesiza simtul realist al acestui joc si includ statuile dragonului si felinarele chinezesti.

Caracteristicile jocului de cazino Happy Chinese New Year

Jocul are 20 de linii de plata cu 5 role. Liniile de plata au fost fixate in pozitia lor si nu pot fi modificate pentru fiecare rotire. Acest lucru ofera jucatorului numarul maxim de moduri in care se poate juca de fiecare data. Nu exista nicio decizie pe care trebuie sa o ia jucatorul atunci cand vine vorba de liniile de plata.

Este posibil sa modificati pariul total pentru fiecare linie de plata, iar minimul este de 0,20, in timp ce maximul este de 100. Pariul pentru fiecare linie este de 0,01, in timp ce maximul pentru fiecare linie este de 5,00. Alte caracteristici ale jocului includ butonul de pariu maxim utilizat pentru pariurile auto si functiile de redare automata care permit jucatorului sa se roteasca automat.

No comments

Leave a Reply