Alege Pacanele

Groovy Automat

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Groovy Automat

Groovy Automat gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Groovy Automat este jocul de pacanele care se bazeaza pe tema fructelor clasice si se gaseste la Casino Technology. Dezvoltatorul a facut cateva ajustari pentru a se potrivi mai bine gameplay-ului.

Groovy Automat gratis joc ca la aparate online

 

Fundalul jocului este in sala de concerte sau in club. Fundalul arata ca performanta in direct, multimea dansului si lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, nu exista nimic in miscare. Este posibil sa vedeti spectatorii care se comporta cu siluetele care se opun reflectoarelor luminoase. Schema de culori a jocului este violet, albastru, negru si intuneric. Bobinele sunt curate si metalice, dar cumva elegante. Muzica folosita nu este contemporana, dar aduce inapoi o melodie din anii 1980 si ofera o influenta retro fata de acest joc.

Jocul de pacanele se gaseste pe 5 tamburi si 5 linii de castig, iar jucatorul trebuie sa inceapa prin alegerea modului in care doreste sa joace, alegand creditele la care se joaca.

Combinatiile castigatoare sunt trei simboluri sau chiar mai multe pe linia de plata activata. Exista recompense corespunzatoare care vor fi declansate daca exista o victorie. De asemenea, castigul poate fi jucat cu mini-jocul disponibil pentru alegerea cardului potrivit.

Simboluri de joc

Simbolul jocului incepe cu cirese, pluguri, pepene verde, mere rosii, portocale si lamai. Semnul dolarului este simbolul de baza si se gaseste in fundal albastru. Alte simboluri sunt monedele de aur cu trifoi de patru frunze care pot aduce jucatorului niste noroc in pretul in bani. Moneda functioneaza ca un simbol scatter al acestui joc.

No comments

Leave a Reply