Alege Pacanele

Golden Myth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Myth

Golden Myth gratis joc ca la aparate onlineGolden Myth este un joc de cazino interesant cu 5 tambururi care ofera jucatorilor un numar total de 40 de linii de plata fixe. Plata este intotdeauna contorizata de la stanga la dreapta si este platita numai cea mai mare combinatie castigatoare. Este important faptul ca combinatia si castigurile castigatoare se efectueaza in conformitate cu tabela de plati. Caracteristica jocurilor de noroc este o carte bazata pe un joker care poate inlocui orice alta carte, iar castigul poate fi jucat pana cand se atinge o limita sau se ghiceste gresit.

Golden Myth gratis joc ca la aparate online

 

Simbolul salbatic va inlocui intotdeauna toate celelalte simboluri incluse in joc. Ori de cate ori trei sau mai multe simboluri salbatice se aterizeaza oriunde pe role in timpul jocului de baza, se acorda instantaneu un numar de rotiri gratuite. Amintiti-va ca in acest joc de pacanele caracteristica salbatica nu poate declansa niciodata rotirile gratuite. Cu toate acestea, atunci cand apare extra salbatic lipicios, atunci un jucator va primi un pariu de 1 punct si o rotire suplimentara gratuita.

Aceasta caracteristica particulara (lipicios extra salbatic) apare si ramane in vigoare pana la sfarsitul jocului. In ciuda faptului ca aceasta caracteristica este benefica jucatorului, o salbaticie extra lipicioasa, care apare in locul unei deja existente, nu declanseaza rotiri gratuite si nici nu se acorda plata. Este la fel de important sa retineti ca un jucator poate primi doar 20 rotiri gratuite gratuite intr-un singur pariu.

Functia de redare automata este un plus extraordinar deoarece va ajuta sa jucati de mai multe ori. De fapt, puteti opta pentru optiunea de credit pe jumatate pentru a adauga o victorie la credit si pentru a continua jocurile de noroc cu restul.

Simboluri

Exista un numar de simboluri utilizate in joc, incluzand, dar fara a se limita la; maimuta, fete de piatra (albastru, verde si rosu), Soparla, Big Cat si sarpe.

No comments

Leave a Reply