Alege Pacanele

Golden Legend

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Legend

Golden Legend gratis joc ca la aparate onlineSpiritul orientul va fi iar inclus in jocul de aparat de tip slot. Inca de la inceput, jocul prezinta multe caracteristici interesante. Exista postere pe zidul chinezesc pe care se vede scris Golden Legend. Asa cum numele sugereaza, legenda si aventura se asociaza in acest joc. Statuetele dragonilor inalti, precum si testoasele, tigrul si lebedele vor fi o adevarata placere vizuala. Este un joc pe care trebuie sa il joci multumita premiilor si efectelor vizuale. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Pearls of India” si „Chinese New Year”.

Golden Legend gratis joc ca la aparate online

 

Lingoul de aur este simbolul wild ce inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter. Va fi un adevarat noroc sa il gasesti pe rolele aparatului de slot. De asemenea, va aduce si multe recompense.

Jocul de aparat de tip slot online „Golden Legend” este creat de cei de la Play N’ Go. Jocul are o grafica uimitoare , cu efecte vizuale bogate. Sunetul poate fi oprit iar muzica va face jocul si mai interesant. Toate au fost create cu simboluri si muzica chinezesti. Vei vedea statuete de dragoni pe rolelel aparatului de slot. Jocul este unul de tip scatter, ce prezinta optiunea Gamble, cu castiguri mari. Te sfatuim sa intri in modul Gamble numai daca esti sigur de sanse, deoarece riscul asumat este destul de mare. Jocul, in sine, ofera castiguri mari. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Riches of Ra” si „Jewel Box”.

Simbolul scatter este simbolul rotirilor gartuite aici. De obicei, apare o singura data pe rola, dara daca apare de mai mult de 3 ori, atunci declanseaza modul scatter. Jocul are o rata de castig a jucatorului de 96,50%.

No comments

Leave a Reply