Alege Pacanele

Golden India

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden India

Golden India gratis joc ca la aparate onlineChiar daca civilizatia indiana este una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, ea nu este foarte populara printre dezvoltatorii de jocuri pacanele gratuite pentru o tema. Oricum, aducerea culturii indiene si a bogatiilor sale in lumea jocurilor de noroc este un lucru bun si trebuie sa multumim tuturor echipei Games OS pentru ca a luat o decizie atat de curajoasa.

Golden India gratis joc ca la aparate online

 

Jocul acesta de pacanele este cu siguranta unul dintre cele mai distractive si generoase jocuri de noroc pe care le-am jucat vreodata, evident, acest slot machine liber este cel mai potrivit pentru rolele de mijloc si jucatorii de nivel incepator. Nivelul maxim de pariere este de 50 de monede, iar nivelul minim este de 0.2 monede. Designul jocului este destul de cool. Nu exista o imagine de fundal specifica, dar setul de simboluri este in mod clar legat de marea civilizatie indiana. Conform tabelului de plata, setul simbolurilor contine de un tigru, un paun, o statuie a unei vite sacre, Zeita bogatiei, o floare de lotus si palatul Taj Mahal.

Simbolul lotusului este wild pentru acest joc de noroc. Este o caracteristica bonus foarte utila si poate schimba un combo fara castig intr-unul castigator. Taj Mahal este simbolul scatter al acestui slot gratuit. Este un simbol foarte important, deoarece este simbolul cheie pentru a deschide runda gratuita de spin. Rundele gratuite de rotire sunt mai generoase decat rundele obisnuite. In afara de acestea doua, simbolul zeitei bogatiei actioneaza si ca simbol de bonus. 3 sau mai multe din acest simbol activeaza jocul foarte impresionant, numit “Printesa de aur”.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele