Alege Pacanele

Golden Fiesta

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Fiesta

Golden Fiesta gratis joc ca la aparate onlineEste timpul ca toti jucatorii de jocuri de tip slot video gratuite sa se desparta toata ziua. Datorita echipei talentate de la SGS Universal, avem aici este un joc de pacanele cool si gratuit, care este relatat in jurul unei petreceri cu multe lucruri pline de bucurie. In afara de toate articolele de distractie si divertisment, aceasta minunata masina de pacanele gratuita este, de asemenea, capabila sa ofere premii mari si suculente. Practic, acesta este un slot video cu 5 role, 3 randuri si 10 linii de plata. Evident, acesta este doar un set formal pentru o masina de pacanele standard. Dar cu o grafica de inalta calitate, animatii captivante si elemente audio potrivite, acest slot video gratuit este cu siguranta unic.

Golden Fiesta gratis joc ca la aparate online

 

Conform tabelului cu premii, acest slot video gratuit contine doua tipuri de simboluri, inclusiv simboluri legate de tema si mai multe simboluri numerice si litere clasice. Simbolul wild si simbolul scatterului sunt cele mai importante si mai pline de valori pentru acest slot gratuit. Wild este, de asemenea, cheia pentru a castiga jackpot-ul cel mare al acestui joc de pacanele.

Potrivit tabelului de plata, jackpot-ul de top este in valoare de 45.000 de monede. Scatterul este, de asemenea, capabil sa ofere un premiu in numerar de pana la 25.000 de monede. In afara de aceasta, scatterul este, de asemenea, capabil sa deblocheze runda de rotiri gratuite. Runda de rotire gratuita se roteste pana la 15 runde si, evident, aceste runde sunt mult mai pline de satisfactii decat rotirile obisnuite. Exista si alte chestii bonus importante. Acesta permite jucatorilor sa castige mai multe victorii jucand un simplu joc de carti.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele