Alege Pacanele

Golden Dragon Playpearls

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Golden Dragon Playpearls

Golden Dragon Playpearls gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Golden Dragon este un joc de pacanele marca PlayPearls si se bazeaza pe tema orientala. Jocul are cateva elemente fantastice si face ca jocul sa fie usor si, de asemenea, unic. Jocul pare sa fi combinat doua componente diferite pentru a face un joc slot multidimensional care sa apeleze la clienti diferiti, poate fi intentionat sau cu tensiune.

Golden Dragon Playpearls gratis joc ca la aparate online

 

Cu fiecare tip de dragon intr-un singur loc, veti fi siguri ca protejeaza suficienti bani si ca exista monede uriase de cascada care se gasesc in interiorul santurilor si veti avea nevoie de inradacinare pentru a le gasi. Jackpotul maxim este de 1200 de credite; cu toate acestea, este posibil sa-l cresteti in timp ce jucati acest joc.

Fundalul acestui joc este pasnic; exista o stralucire rosie cu felinarele care lumineaza la lumina lumanarilor care dau un ton subtil traditional care ii reaminteste jucatorului sa mearga la plimbarile de seara pe gradina chineza. Jocul are o ardere intensa in spatele acestui joc, in timp ce calmul se va indeparta, pentru a descoperi focul rosu pe care o vor fi scuipati.

Simbolurile slotului video Golden Dragon

Jocul se deschide cu ochii reptilieni care stralucesc asupra oamenilor, insigniile cartelului, sarpele rasucite si focurile salbatice. Cea mai mica suma pe care un jucator o poate castiga este de 8 credite, dar este obtinuta din logo-ul de aur si rosu liber si nu va fi afectat de cat ati pariat. Chiar daca pictograma insasi plateste mai putin, aceasta duce la rotirile gratuite.

No comments

Leave a Reply