Alege Pacanele

Gold Lab

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Gold Lab

Jocuri Pacanele Gold Lab Online GratisAcest joc de pacanele a fost lansat in 2016; video slotul ofera jucatorilor un mix de grafica desenata, alchimie si cercetatori nebuni. Actiunea jocului de pacanele Gold Lab se desfasoara intr-un laborator modern in care un cercetator nebun te asteapta sa invarti rolele si sa te bucuri de rezultatetele experimentelor sale. Cercetatorul te va urma in joc si te va ajuta sa incasezi castigurile uriase, adaugand aur in anumite locuri si ajutandu-te sa il transformi in simboluri wild.

Jocuri Pacanele Gold Lab Online Gratis

Video slotul este realizat cu o grafica foarte buna, Pe ecran, exista patru tipuri de pietre colorate si patru eprubete colorate. Jocul de pacanele are o structura 5×3 si 25 de linii castigatoare fixe. Pariul ce poate fi plasat variaza intre 0,10 si 100 de credite. In timpul jocului, trebuie sa incerci sa declansezi caracteristica Golden Bonus. Aceasta iti va aduce automat patru rotiri gratuite. Eprubeta este simbolul care activeaza caracteristica bonus va devein wild in timpul respun-urilor.

Simbolurile jocului

Golden Lab este echipat cu 11 simboluri. Exista 4 simboluri cu potiuni (de diferite culori), 5 pietre pretioase (de diferite culori), un simbol wild si un simbol scatter. Fiecare simbol aduce diverse beneficia. Fiecare piatra pretioasa are propria valoare; de exemplu, piarta albastra va aduce jucatorului un castig de 5x pariul plasat, atunci cand se afiseaza in numar de trei intr-o singura rotire. Potiunile au valori diferite in functie de culoar.

Caracteristica Golden Bonus este foarte importanta si ii atrage pe jucatori.Ea aduce o rotire gratuita si poate transforma simbolurile cu valoare mica in simboluri scatter. De indata ce intri in jocul Gold Lab, vei petrece ore bucurandu-te de castiguri uriase si distractie nelimitata.

No comments

Leave a Reply