Alege Pacanele

Goblins Gold CT

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Goblins Gold CT

Goblins Gold CT gratis joc ca la aparate onlineGoblin’s Gold este jocul de pacanele dezvoltat de Casino Technology. Sunt 5 role si aici simbolurile au fost aranjate in 3 randuri. Jucatorul poate castiga cu simbolurile care incep in partea stanga. Linii de plata sunt doar 20 de linii de plata. Chiar si poate ca nu este prea evident, jocul se bazeaza pe tema irlandeza si este o schimbare de la alte jocuri care sunt umplute de dealurile verzi, curcubeu si leprechauns. Cu toate acestea, slotul online are vase uzuale pline de aur, trifoiul norocos cu simbolul monedei. Toti apar la role si se indreapta spre scena padurilor.

Goblins Gold CT gratis joc ca la aparate online

 

Designul simbolului standard este ridicat si are un aspect realist cu ele. Rotirile gratuite, simbolul salbatic, jocul de pariuri sportive si multiplicatorii va asigura ca jucatorii de spinning nu au nevoie de noroc pentru a putea lua acasa unele dintre premiile lor.

Pentru a incepe jocul de pacanele, jucatorul trebuie sa inceapa cu 0,01 pentru fiecare linie de plata. Pentru a incepe jocul la slotul online, jucatorul trebuie sa obtina cel putin 0,20.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului incep cu simbolurile de potrivire cum ar fi A, K, J si Q. Simbolurile tematice ale jocului includ patru trifoi de frunze, clopot de aur si potcoava. Goblinul este un simbol bonus principal si este o stea a acestui joc. Este un personaj infricosator si se bucura de monedele de aur, dar ar trebui sa apara doar pe role de mijloc. Este un simbol salbatic care inlocuieste alte simboluri din joc, dar simbolul scatter pentru a finaliza castigul.

 

No comments

Leave a Reply