Alege Pacanele

Gets The Worm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gets The Worm

Gets The Worm gratis joc ca la aparate onlineCand vine vorba de viermi, este greu sa gasesti ceva dragut. Cand vine vorba de taratoare, viermele este chiar cel mai putin placut dintre toate. „Gets the worm slot machineeste un joc de pacanele gratuit in care nu este vorba despre viermi, ci despre pasari ce vaneaza aceste vietati.

Gets The Worm gratis joc ca la aparate online

Tema jocului este bazata pe proverbul cine se scoala de dimineata, departe ajunge.

Gets the worm slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu cinci role ce au o grafica simpla si care sunt acoperite cu simboluri ce fac parte din tema. Jocul are 25 de linii castigatoare. Simbolurile jocului includ floarea soarelui si casuta pentru pasari, toate foarte colorate si care binedispun jucatorul. Jocul se desfasoara in aer liber si face ca jucatorul sa lase deoparte inhibitiile si sa plaseze cu incredere pariurile.

Modul de castig

Asa cum deja este cunoscut, jucatorul trebuie sa formeze diverse combinatii castigatiare pentru a incasa castigurile. Anumite simboluri au valori mai mari decat altele. Unul din simbolurile speciale este simbolul wild, iar altul simbolul scatter. Simbolul wild este logo-ul jocului, iar daca reusesi sa afisezi 5 astfel de simboluri pe o linie castigatiare, vei putea incasa jackpot-ul de 20.000 de credite. Simbolul scatter este viermele. Atunci cand se afiseaza in numar de trei, jucatorul primeste rotiri gratuite ce vor creste ca numar pe masura ce viermele va continua sa apara pe rolele aparatului de pacanele.

No comments

Leave a Reply