Alege Pacanele

Fun Farm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fun Farm

Fun Farm gratis joc ca la aparate onlineFun Farm este jocul de cazino care invita jucatorul sa mearga la ferma. Exista aer curat si nu este nevoie sa calatoriti prea departe pentru el. Acest slot video este produs de PlayPearls si este timpul sa vedem daca poti castiga ceva cu el.

Fun Farm gratis joc ca la aparate online

 

Chiar daca jocul incepe cu pagina de incarcare rapida, unele caracteristici arata modern si slick. Introducerea va ajuta sa cunoasteti imediat tema luminoasa, subtire si familiara. Jocul are doua batai, un fermier si un caine care arata expresiv si proeminent. Grafica nu este oarecum fundamentala, dar exista o muzica fluiera care face zgomotul sa fie mai mult.

Simbolurile slotului video Fun Farm

Ochii icoanelor de vaca sunt incomodati, iar fermierul are un costum alb, cu palaria superioara. Jocul are, de asemenea, boabe de vaca purpuriu. Jocul include, de asemenea, cartea normala de joc care ajunge la 9. Jocul include, de asemenea, cardul normal de joc care ajunge la 9. Scrisori din joc folosesc culori diferite, dar ei pastreaza simtul lor rustic ca si cum ar fi facut din lemn si sunt cuie care ies din carduri.

Chiar daca pictogramele domina ecranul, afisajul ramas este inca jucaus. Ferma de distractie a fost scrisa in multe litere galbene, iar in partea de sus sunt nori mari si puciosi in fundal. Pe marginea inferioara sunt margarete albe. Pentru a juca, jucatorul ar trebui sa inceapa prin parierea corecta a sumelor si sa se roteasca.

No comments

Leave a Reply